T. Salminen
Transport Oy
Luotettava
kuljetusliike

Maantiekuljetukset vuosien kokemuksella

T. Salminen Transport Oy:n kotipaikka on Eurassa, Satakunnassa, josta hoidamme kansainvälisiä kappaletavaran kuljetuksia Skandinaviaan ja Manner-Eurooppaan sekä kotimaan maantiekuljetuksia. Tarjoamme lisäksi kuljetusten välitystä muille kuljetusliikkeille, jos emme itse pysty kuljetusta hoitamaan. Satakunnassa hoidamme myös vaihtolavakuljetuksia. Perheyritys on perustettu vuonna 2005 ja se toimi aiemmin Kuljetus T. Salminen nimellä. 

Kuljetamme Suomen ja Manner-Euroopan välillä mm. kappaletavaraa, elintarvikkeita ja kukkia. Asiakkaitamme ovat kaikki kuljetusta tarvitsevat yritykset. Teemme yhteistyötä useiden muiden suomalaisten ja kansainvälisten logistiikka- ja kuljetusalan yritysten kanssa. 

Raskaan kaluston korjaamollamme Harjavallassa teemme ammattitaidolla raskaan kaluston rengastyöt sekä pienemmät ja suuremmat huolto- ja korjaustyöt kaikkiin kuorma-automerkkeihin.  

Maantiekuljetukset ammattitaitoisesti, luotettavasti, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kappaletavarakuljetukset, Lämpösäädellyt kuljetukset, Vaarallisten aineiden kuljetukset. 

Ota yhteyttä