Kuljetusliike
T. Salminen Transport
kuljettaa luotettavasti

Maantiekuljetukset 

Kuljetus T. Salminen Transport palvelee kaikkia kuljetusta tarvitsevia yrityksiä. Nykyaikaisella kalustolla kuljetamme mm. kappaletavaraa, elintarvikkeita ja kukkia Suomen ja muun Euroopan välillä. Ammattitaitoiset kuljettajamme vievät kuorman kuin kuorman perille luotettavasti ja mahdollisimman nopeasti. Olemme keskittyneet kansainvälisiin maantiekuljetuksiin, mutta hoidamme ja välitämme kuljetuksia myös Suomessa. Perheyritys on perustettu vuonna 2005, joten kokemusta kuljetusalalta on jo yli 10 vuoden ajan.  

Kalustona nykyaikaiset Puoliperävaunuyhdistelmät

Käytössämme on 5 puoliperävaunuyhdistelmää, joihin on mahdollista kytkeä lisäksi puoliperävaunu. Kalustomme täyttää Euro 5 ja Euro 6 päästöluokat. Perävaunumme soveltuvat hyvin monenlaisten tuotteiden kuljettamiseen. Ajamme sekä lämpösäädeltyjä kuljetuksia että vaarallisten aineiden kuljetuksia. Autoissa on vaadittavat ADR-varusteet. 

Kokeneet kuljettajat

Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita ja heillä on usean vuoden kokemus kansainvälisistä maantiekuljetuksista. Kuljettajillamme on kansainvälisessä liikenteessä vaadittava ADR-ajolupa vaarallisten aineiden kuljettamiseen.

T. Salminen Transport Oy

Tollukkaantie 20
27430 Panelia

050 346 8669

info@tstrans.fi

Ajojärjestelyt, tilaukset

Tero Salminen

050 346 8669

tero@tstrans.fi

Timo Salminen

045 650 7193

timo@tstrans.fi

 

Teemu Salminen

045 630 2239 

teemu@tstrans.fi

 

Please send us an email

hCaptcha